Gotujemy dużo mniej wykwintnie i obficie niż robiły to nasze babcie, poświęcamy gotowaniu mniej czasu. Dzisiejsza kuchnia obfituje w warzywa, jest bardziej urozmaicona, uwzględnia dietę niskokaloryczną i lekkostrawną. Widać w niej także wpływ kuchni z różnych stron świata. Nasza „Kuchnia polska” zawiera mnóstwo przepisów łatwych do wykonania, które można przygotować z dostępnych niedrogich produktów. Znajdują się tu też prawdziwie polskie dania, jak pierogi i schabowy, bigos i barszcz wigilijny.
43,87 zł
Kuchnia polska. Potrawy regionalne
Autor | |
---|---|
Typ okładki | zintegrowana |
Wymiary | 215×275 |
EAN | 9788380319806 |
Liczba stron | 608 |
Data wydania | 2017-11-13 |
Be the first to review “Kuchnia polska. Potrawy regionalne” Anuluj pisanie odpowiedzi
Reviews
There are no reviews yet.