Gotujemy dużo mniej wykwintnie i obficie niż robiły to nasze babcie, poświęcamy gotowaniu mniej czasu. Dzisiejsza kuchnia obfituje w warzywa, jest bardziej urozmaicona, uwzględnia dietę niskokaloryczną i lekkostrawną. Widać w niej także wpływ kuchni z różnych stron świata. Nasza „Kuchnia polska” zawiera mnóstwo przepisów łatwych do wykonania, które można przygotować z dostępnych niedrogich produktów. Znajdują się tu też prawdziwie polskie dania, jak pierogi i schabowy, bigos i barszcz wigilijny.
43,87 zł
Kuchnia polska. Potrawy regionalne
| Autor | |
|---|---|
| Typ okładki | zintegrowana | 
| Wymiary | 215×275 | 
| EAN | 9788380319806 | 
| Liczba stron | 608 | 
| Data wydania | 13.11.2017 | 
		Napisz pierwszą opinię o „Kuchnia polska. Potrawy regionalne” Anuluj pisanie odpowiedzi	
				 
            
 
             
             
             
             
             
             
             
             
             
            
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.