43,87 

Kuchnia polska. Potrawy regionalne

Autor

Typ okładki

zintegrowana

Wymiary

215×275

EAN

9788380319806

Liczba stron

608

Data wydania

2017-11-13

Podziel się

Gotujemy dużo mniej wykwintnie i obficie niż robiły to nasze babcie, poświęcamy gotowaniu mniej czasu. Dzisiejsza kuchnia obfituje w warzywa, jest bardziej urozmaicona, uwzględnia dietę niskokaloryczną i lekkostrawną. Widać w niej także wpływ kuchni z różnych stron świata. Nasza „Kuchnia polska” zawiera mnóstwo przepisów łatwych do wykonania, które można przygotować z dostępnych niedrogich produktów. Znajdują się tu też prawdziwie polskie dania, jak pierogi i schabowy, bigos i barszcz wigilijny.

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Kuchnia polska. Potrawy regionalne”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *