Sortowanie: Tytuł Data wydania
Pokaż na stronie: 10 50 100
WIELKANOC. Kuchnia świąteczna

WIELKANOC. Kuchnia świąteczna

Jolanta Muras

Początek wiosny, czas nadziei Święta Wielkiej Nocy przepełnia radość. Odradzające się życie symbolizują jaja, bez których nie obędzie się świąteczne śniadanie. A co poza tradycyjnym...

Więcej
Szkoła pieczenia

Szkoła pieczenia

Dr Oetker

Czy uda mi się upiec sernik lepszy od sernika mojej mamy? Albo ciasto orzechowe smaczniejsze od orzechowca babci? Najchętniej zaskoczyłabym obie doskonałą, soczystą tartą jabłkową własnego...

Więcej
Przepisy Tatiany

Przepisy Tatiany

Paullina Simons

Dla czytelników wspaniałej trylogii Paulliny Simons Jeździec Miedziany, Tatiana i Aleksander, Ogród Letni Tatiana i Aleksander oraz ich dzieci stali się jakby częścią rodziny. Dzięki tej...

Więcej
Kuchnia Obcej

Kuchnia Obcej

Theresa Carle-Sanders

Oficjalna książka kucharska dla miłośników sagi! Przedmowa Diany Gabaldon. Niesamowita wyprawa Claire Beauchamp Randall z powojennej Anglii do osiemnastowiecznej Szkocji to uczta dla zmysłów,...

Więcej
Kasze

Kasze

Aleksandra Chomicz, Alina Stradecka

Kasze uważane były za prymitywną strawę ludzi ubogich. Prawie nieznane w krajach zachodniej Europy, u nas zajęły pozycję tylko dodatku do dań mięsnych. Prawdziwe zalety kasz odkryto dopiero...

Więcej
Jogurt

Jogurt

Sarina Jacobson

Warto go polubić ze względu na smak, ale też wartości odżywcze. Jest bogaty w białko i stanowi bogate źródło wapnia, dlatego powinni go jeść wszyscy. Dostarcza witamin, zmniejsza ryzyko...

Więcej