Sortowanie: Tytuł Data wydania
Pokaż na stronie: 10 50 100
Desery z ciasteczek

Desery z ciasteczek

Dr Oetker

NAJSMACZNIEJSZE CIASTECZKOWE FANTAZJE „Zimny pies”, najpopularniejsze ze wszystkich ciast herbatnikowych, budzi smakowite wspomnienia z dzieciństwa. Lecz na nim świat biszkoptowych wypieków...

Więcej
Kasze

Kasze

Aleksandra Chomicz, Alina Stradecka

Kasze uważane były za prymitywną strawę ludzi ubogich. Prawie nieznane w krajach zachodniej Europy, u nas zajęły pozycję tylko dodatku do dań mięsnych. Prawdziwe zalety kasz odkryto dopiero...

Więcej
Kuchnia Obcej

Kuchnia Obcej

Theresa Carle-Sanders

Oficjalna książka kucharska dla miłośników sagi! Przedmowa Diany Gabaldon. Niesamowita wyprawa Claire Beauchamp Randall z powojennej Anglii do osiemnastowiecznej Szkocji to uczta dla zmysłów,...

Więcej
Przepisy Tatiany

Przepisy Tatiany

Paullina Simons

Dla czytelników wspaniałej trylogii Paulliny Simons Jeździec Miedziany, Tatiana i Aleksander, Ogród Letni Tatiana i Aleksander oraz ich dzieci stali się jakby częścią rodziny. Dzięki tej...

Więcej
Szkoła gotowania

Szkoła gotowania

Dr Oetker

Co zrobić, żeby panierowany sznycel był chrupiący? Jak upiec delikatną, soczystą pieczeń? Czy zawijanie gołąbków jest trudne? Szkoła gotowania Dr. Oetkera jest przeznaczone dla...

Więcej
Wypieki. Klasa mistrzów

Wypieki. Klasa mistrzów

Anneka Manning

Jak piec pieczywo i najrozmaitsze ciasta, pikantne i deserowe? Kompetentny przewodnik po świecie pieczenia, dzięki któremu poznamy rodzaje i najważniejsze techniki wypieku ciasta. Książka ze...

Więcej