Sortowanie: Tytuł Data wydania
Pokaż na stronie: 10 50 100
Szkoła gotowania

Szkoła gotowania

Dr Oetker

Co zrobić, żeby panierowany sznycel był chrupiący? Jak upiec delikatną, soczystą pieczeń? Czy zawijanie gołąbków jest trudne? Szkoła gotowania Dr. Oetkera jest przeznaczone dla...

Więcej
Szkoła pieczenia

Szkoła pieczenia

Dr Oetker

Czy uda mi się upiec sernik lepszy od sernika mojej mamy? Albo ciasto orzechowe smaczniejsze od orzechowca babci? Najchętniej zaskoczyłabym obie doskonałą, soczystą tartą jabłkową własnego...

Więcej
WIELKANOC. Kuchnia świąteczna

WIELKANOC. Kuchnia świąteczna

Jolanta Muras

Początek wiosny, czas nadziei Święta Wielkiej Nocy przepełnia radość. Odradzające się życie symbolizują jaja, bez których nie obędzie się świąteczne śniadanie. A co poza tradycyjnym...

Więcej
Witaj na świecie

Witaj na świecie

Annette Nolden

Wasze dziecko jest już na świecie! Zaczął się dla was nowy etap pełen niezwykłych przygód, radości i niespodzianek. Ta książka będzie wam towarzyszyć przez pierwszy rok życia dziecka,...

Więcej
Wypieki. Klasa mistrzów

Wypieki. Klasa mistrzów

Anneka Manning

Jak piec pieczywo i najrozmaitsze ciasta, pikantne i deserowe? Kompetentny przewodnik po świecie pieczenia, dzięki któremu poznamy rodzaje i najważniejsze techniki wypieku ciasta. Książka ze...

Więcej
Z łąki na talerz

Z łąki na talerz

Hanna Szymanderska

„Już w epoce kamiennej ludzie zorientowali się, że rośliny nie tylko urozmaicają jedzenie, ale korzystnie działają na zdrowie. Dzięki instynktowi i doświadczeniu doszli do wniosku, że...

Więcej